Всички категории

Начало>обслужване

● Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd (семена от пипер) полага усилия за ориентирани към пазара за отглеждане на нови хибриди и разработването им за целевия пазар, за да отговори на изискванията на различни клиенти.

● Успешно установена комерсиализирана система за отглеждане на лют пипер. Едва 0.5% нови сортове пипер са селектирани от около 5000 хибрида всяка година.

● Доставяйте висококачествени семена, чиято кълняемост, генетична чистота, физическа чистота и влага са много по-високи от националните стандарти. Чрез правилно третиране и покритие на семената, за да осигурите здрави семена на производителите.

● Безопасна и ефективна обработка на семена и бърза логистична услуга, за да се гарантира, че семената пристигат навреме на клиентите.

● Осигуряване на обучение по технология на отглеждане на технически персонал и фермери

● Провеждайте полеви дни в различни региони, за да демонстрирате добри сортове на дилъри и фермери

● Услуга за индустриална верига за доставки, за да помогне на фермерите да продават плодове на пресни пазари или преработвателни фабрики

ГЛОБАЛЕН ПАЗАР

Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd (Peppera Seed) е създала стабилна маркетингова мрежа в цялата страна и също така си сътрудничи с повече от 30 отвъдморски страни в развъждането, изследванията и разработването на продукти, включително Индия, Пакистан, Бангладеш, Тайланд, Малайзия, Виетнам, Непал, Турция, Йордания, Австралия, Израел, Япония, Нигерия, Танзания и др.