Всички категории
EN

Начало>Статии

Нов сорт люти люти люти чушки нагоре нагоре CJ1417

Публикувано на 2022 г

CJ1417 е нов отгледан хибрид възходящ гроздовиден вид лют червен пипер или люта чушка от Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd. (Peppera Seed). Основните предимства на този сорт са еднородни растения, лъскави и добро качество на сухи плодове и висока пикантност. Той е популярен и се представя добре в района на Северен Китай като Хъбей, провинция Шанси, а също така е тестван в страни от Югоизточна Азия, които имат навиците да засаждат люти люти люти люти люти чушки.

Характеристика:Рано зряло, нагоре в гроздовидни гроздове, средно буйно с височина на растението около 50 см. Около 10 гроздове на растение и 15-22 плода на грозд. Средна устойчивост на полягане. Дължина на плода 6-7 см, диаметър 0.8 см, остър, яркочервен цвят на сухи плодове. Плодовете могат да се сушат естествено. За да намалите неравномерния цвят на сухите плодове, се препоръчва сушене във фурна.

Съвети за култивиране:

1. Плътност на засаждане:Засадете около 33000 5500 растения на декар (667 растения на 2 м3). Пространството от растение до растение трябва да бъде по-близо в сравнение със Skyline 25. Два реда на легло и едно растение на дупка, XNUMX см растение до растение за разсаждане.
2. Внасяне на торове и управление на полето:Нанесете достатъчно основен тор преди разсаждане, който е предимно от органичен тор, фосфатен и поташов тор, с малък комбиниран тор. Ускорете растежа на разсад, като използвате урея с 30-48 кг на декар веднъж от една седмица до две седмици след трансплантацията. Покриване, когато се появи първото цвете с височина на растението около 20 см. Нанесете NPK тор с 30-48 кг на декар веднъж след доливане. Използвайте комбиниран тор като допълнителен тор и същевременно намалете прилагането на азотен тор. Поливайте навреме през сухия сезон, за да предотвратите къси плодове.

След непрекъснати 30 години иновативни научни изследвания, Peppera Seed успешно установи комерсиализирана система за отглеждане на люти чушки. 5000 до 6000 нови хибрида люти чушки са проектирани и 5-10 нови сорта са избрани от тези за пускане на пазара всяка година по тази система за отглеждане с характеристиките на единен стандарт за оценка на скрининг, базирана на процес селекционна работа и внедрена информационна технология. Молекулярна технология, приложена в голям мащаб при отглеждането на люти чушки и комбинирана с конвенционални методи за размножаване, за да се ускори скоростта на размножаване, както и да се допринесе за иновациите в ресурсите на зародишната плама. Peppera Seed винаги има за цел да се стреми да облагодетелства фермерите и да развие индустрията за зеленчукови семена.

1

2

3

New 4