Всички категории

Начало>За нас

КОИ СМЕ НИЕ

Хунан Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.(семена от пипер), холдингово дъщерно дружество на Yuan Longping High-Tech Agriculture Co., Ltd, създадено през 1988 г. с регистриран капитал от 5 милиона щатски долара. Това е провинциално водещо предприятие за селскостопанска индустриализация, което се фокусира върху развъждането, производството, разработването и продажбите на нови сортове зеленчуци, основно съсредоточени върху сортовете люти чушки.

Новата централа на компанията, разположена в село Longwangmiao, град Chunhua в окръг Чанша, е създадена през 2014 г. със строителни площи от 4290 квадратни метра, която включва модернизирана обща сграда, включваща хладилно помещение, склад, единица за обработка, контрол на качеството, R&D и официален бизнес.

Компанията се ангажира с търговска система за развъждане със силен екип за развъждане. Междувременно компанията построи станции за научноизследователска и развойна дейност и демонстрационни станции в различни екологични региони на Китай като Хунан, Хайнан, Гуангдонг, Юнан, Хенан, Шандонг, Шанси и др. и пусна повече от 200 нови сорта люти чушки, патладжани, краставици, тикви , горчива кратуна, гъба кратуна, боб, пакчои и други зеленчуци и наградени с повече от 40 позиции за научни и технологични постижения на различни нива. Компанията създаде стабилна маркетингова мрежа в цялата страна и си сътрудничи с над 10 страни от Югоизточна Азия в научноизследователска и развойна дейност и развитие на разнообразието. Размножителната сила и пазарният дял на лютия пипер на Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd е топ 1 на китайския пазар на зеленчукови семена.

Компанията придоби квалификация за внос и износ на зеленчукови семена, както и член на Азиатско-тихоокеанската асоциация за семена (APSA), вицепрезидент на предприятието на Китайската асоциация на семената, клон на зеленчуците, предприятие на заместник-съвета на стратегическия алианс на стандартизирани технологични иновации на люта чушка в Китай промишленост, първа партида примерни предприятия за AAA кредит на China Seed Industry, ключово кредитно предприятие на китайската зеленчукова промишленост. Регистрираната търговска марка „Xiangyan“ беше отличена като известна китайска търговска марка.

Компанията поддържа честността, науката и технологиите, производителите и упоритата работа като свои основни ценности, като се стреми да бъде забележителна компания за зеленчукови семена в Китай. Необходими са добри предимства на марката и силата на научноизследователската и развойна дейност, за да се донесат значителни печалби на дистрибуторите, фермерите, акционерите и персонала и да се създадат цветни сортове зеленчуци за потребителите.

ИСТОРИЯ

1988, първият хибриден сорт пипер, наречен "Xiangyan No.1", беше иницииран.
1991, марка “Xiangyan”, регистрирана в Китай.
1996, серията люти чушки Xiangyan притежаваше най-големите площи за засаждане в света и пазарният дял достигна до 70% в Китай с количества от продажби от 800 тона, приходи от продажби над 9 милиона USD и печалба от 5.5 милиона USD семена от люти чушки.
1997, „Xiangyan“ беше награден като известна марка на Хунан.
1999, интегрира стабилните приходи от продажби и печалбата на компанията Xiangyan с репутацията на марката Pro. Yuan Longping, Yuang Longping Agriculture High Technology Co., Ltd. е основана и регистрирана през 2000 г.
2006, упълномощено като предприятие за „нови и високи технологии“ в провинция Хунан.
2006, придобито разрешение за внос и износ на семена.
2010, "Xiangyan" беше награден като "Китайска известна марка", което беше първото заглавие в китайската индустрия за зеленчукови семена.
2016, награден като Ключово предприятие на китайската индустрия за зеленчукови семена.
2020, награден като водещо предприятие за индустриализация на селското стопанство в провинция Хунан.
2020, Mitsui притежаваше 30.4% акции на Xiangyan Company.
2021, си сътрудничи с Хунанския селскостопански университет за иновации, идентифициране и скрининг на ресурси от зародишна плазма, подбор и развъждане на сортове, зелена и ефективна технология за отглеждане и обучение на таланти за люти чушки.

ШОУ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ

Земеделска земя

Отличия и сертификат


 • Известна търговска марка Хунан
 • Китайска известна търговска марка
 • Ключово водещо предприятие за индустриализация на селското стопанство
 • Център за инженерни изследвания в Хунан
 • База за популяризиране на науката в провинция Хунан
 • Сертификат за корпоративна кредитна степен
 • Кредитни ключови предприятия на китайската индустрия за зеленчукови семена
 • Златна награда за Xianla 7 люта чушка
 • Златна награда за Xianla 4 люта чушка
 • Вицепрезидент на Отдела за зеленчукови семена на Китайската асоциация за семена
 • Членство в Китайската зеленчукова асоциация
 • Вицепрезидентски отдел на Китайската асоциация за семена, клон за зеленчукови семена